logotyp

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 


Aktuálně

Halenka LA REDOUTE

eshop
velikost 38 délka rukávů od krku 52 cm, prsa 88-94 cm, celková délka 79 cm materiál polyes...
98,00 Kč

Halenka VERO MODA

eshop
velikost M délka rukávů od krku 73 cm, prsa 105-110 cm, celková délka 62 cm materiál viskó...
98,00 Kč

Halenka ATMOSPHERE

eshop
velikost 34 prsa 110-120 cm, celková délka 65 cm materiál polyester, elastan barva še...
55,62 Kč

Halenka

eshop
velikost 12/40 prsa 112 cm, délka rukávů od krku 48 cm, celková délka 51 cm materiál polye...
49,00 Kč

tunika MARKS & SPENCER

eshop
velikost 16/44 prsa 114-118 cm, rukáv od krku 77 cm, celková délka 65 cm, materiál viscos...
98,00 Kč

Halenka ATMOSPHERE

eshop
velikost 38 prsa 90-94 cm, délka rukávů od krku 70 cm, celková délka 58 cm materiál šifon
69,00 Kč

Halenka RIVER ISLAND

eshop
velikost 8/34 prsa 84 cm, spodní lem guma 70-94 cm, celková délka 62 cm materiál polyester...
89,00 Kč

Halenka ATMOSPHERE

eshop
velikost 10/38 prsa 92 cm, celková délka 62 cm materiál polyester barva černá a bílá
79,00 Kč

Nabídka dne

Šála H&M

eshop
velikost 220 x 30 cm materiál viskóza, polyester barva červená, zelená, ...
39,00 Kč

Šifonový šál

eshop
velikost 190 x 80 cm materiál polyester barva hnědá, zelená, ..
49,00 Kč

Dámská šála

eshop
velikost 180 x 70 cm materiál polyester a viskóza barva vínová, modrá, ...
69,00 Kč

Dámský trojcípý šátek GRINARIO

eshop
velikost 180 x 80 cm materiál polyester barva oranžová a perličky
49,00 Kč

Dámský šátek

eshop
velikost 100 x 105 cm materiál polyester barva modrá a bílá
59,00 Kč

Dámský šála TU

eshop
velikost 110 x 200 cm materiál polyester barva hnědá, smetanová, jelínci
89,00 Kč

Dámský hedvábný šátek

eshop
velikost 70 x 75 cm materiál hedvábí barva hnědá
59,00 Kč

Dámská šála

eshop
velikost 155 x 34 cm materiál polyester, viskóza barva vínová a bordó
45,00 Kč

Dámský tunel

eshop
velikost obvod 165 cm, výška 52 cm materiál šifon barva žlutá, černá a bílá
69,00 Kč

Dámský tunel

eshop
velikost obvod 165 cm, výška 72 cm materiál šifon barva tyrkysová, oranžová, ...
59,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Navštivte kamenný obchod Second Hand Pražská 2615 Mělník
Otevřeno Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin Obchod je opět uzavřen z nařízení vlády od 01.03.2021 - 21.03.2021
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 800 Kč

Created by © 2014 - 2020 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign