Jméno:
Heslo:

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 

Aktuálně

šaty H & M

eshop
velikost 38 prsa 90 cm, pas 70-90 cm, boky 90-110 cm, celková délka 95 cm, materiál polye...
240,00 Kč

Koktejlky REMAKE

eshop
velikost S-M prsa 90 cm, boky 110 cm, celková délka 98 cm materiál šifon, podšívka jako tr...
240,00 Kč

Šaty ATMOSPHERE

eshop
velikost 8/36 prsa 80-86 cm, pas 68-75 cm, boky 90 cm, celková délka 82 cm materiál plátno...
190,00 Kč

Maxi šaty STORE 21

eshop
velikost 16/44 prsa gumičky 82-118 cm, boky 128-154 cm, celková délka 122 cm materiál jako...
190,00 Kč

šaty ATMOSPHERE

eshop
velikost 36 prsa 94 cm, pas 78 cm, boky 94 cm, rukáv od krku 60 cm, celková délka 90 cm, ...
140,00 Kč

nové slabé úpletové šaty

eshop
velikost 16/44 prsa 102-106 cm, boky 110-114 cm, celková délka vpředu 85 vzadu 90 cm, roz...
190,00 Kč

Šaty RIVER ISLAND

eshop
velikost 8/36 prsa 86-98 cm, pas 70-78 cm, boky 84-98 cm, celková délka 104 cm materiál sl...
190,00 Kč

šaty DUNNES

eshop
velikost 40 prsa 98 cm, boky 105 cm, celková délka 85 cm, materiál polyester, barva...
190,00 Kč

Nabídka dne

Svetřík tunika

eshop
velikost 44 prsa 114-140 cm, délka rukávů od krku 70 cm, celková délka vpředu 65 cm, vzadu 75 c...
140,00 Kč

Svetřík ORSAY

eshop
velikost L prsa 118-144 cm, délka rukávů od krku 34 cm, spodní lem 112-138 cm, celková délka vp...
98,00 Kč

Svetřík NEW LOOK

eshop
velikost 18/46 prsa 108-124 cm, spodní lem 128-140 cm, délka rukávů od krku 52 cm, celková délk...
89,00 Kč

svetřík

eshop
velikost 36 prsa 90-104 cm, rukáv od krku 70 cm, celková délka 72 cm, materiál polyester,...
120,00 Kč

Outlet plážová tunika F&F

eshop
velikost XS celková délka 84 cm, prsa max. 104 cm materiál šifon barva modrá, bílá, r...
160,00 Kč

Outlet plážová kraťasová kombinéza ATMOSPHERE

eshop
velikost S prsa 90-100 cm, pas 84-90 cm, boky 98-102 cm, délka živůtku 37 cm, celková délka 68 ...
180,00 Kč

Outlet slabá úpletová kraťasová kombinéza SELECT

eshop
velikost 18/46 prsa 110-120 cm, pas 90-96 cm, boky 110-120 cm, délka živůtku 46 cm, celková dél...
190,00 Kč

Mikina GAP

eshop
velikost L prsa 114-120 cm, délka rukávů od krku 72 cm, celková délka 65 cm materiál bavln...
140,00 Kč

Šaty JANE NORMAN

eshop
velikost 36 délka rukávů od krku 49 cm, prsa 74-80 cm, pas 64- 70 cm, boky 72-80 cm, celková dé...
190,00 Kč

outlet letní šaty PEACOCKS

eshop
velikost 8/36 prsa 90 cm, pas 78-82 cm, boky 90-110 cm, celková délka 108 cm, materiál vi...
240,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Jste z Mělníka a okolí ?
Navštivte náš kamenný obchod Mělník, Pražská 2615, otevírací doba Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2014 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign