logotyp

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 


Aktuálně

Dámská sukně MARKS & SPENCER

eshop
velikost 18/46 pas 95-130 cm, boky 114-130 cm, celková délka 75 cm materiál jako tričko v...
140,00 Kč

Dámská sukně GEORGE

eshop
velikost 12/40 pas guma 78-90 cm, boky 98-106 cm, celková délka 45 cm materiál slabý ale p...
140,00 Kč

Dámská slabá úpletová sukně NEW LOOK

eshop
velikost 10/38 pas guma 72-84 cm, boky 94-102 cm, celková délka 40 cm materiál polyester a...
120,00 Kč

Dámská sukně MONKI

eshop
velikost 38 pas 76 cm, boky 98 cm, celková délka 46 cm materiál polyester, bavlna, metal, ...
140,00 Kč

Outlet dámská plátěná sukně BAY

eshop
velikost 10/38 pas 78 cm, boky 94 cm, celková délka 37 cm materiál bavlna barva hnědá...
89,00 Kč

Outlet dámská sukně NEW LOOK

eshop
velikost 10/38 pas guma 70-88 cm, boky 80-96 cm, celková délka 40 cm materiál jako tričko ...
89,00 Kč

Outlet dámská sukně ATMOSPHERE

eshop
velikost 10/38 pas vzadu gumičky 80-90 cm, boky 100-110 cm, celková délka 41 cm materiál b...
98,00 Kč

Dámská sukně

eshop
velikost 8/36 pas 66-68 cm, boky 90 cm,celková délka 43 cm materiál bavlna, polyester a el...
120,00 Kč

Nabídka dne

Dámská halenka NEW LOOK

eshop
velikost 10/38 prsa 90-94 cm, celková délka 60 cm materiál bavlna barva černá a bílá
69,00 Kč

Dámská halenka DAVID EMANUEL

eshop
velikost 14/42 prsa 104-114 cm, spodní lem guma 94-112 cm, délka rukávů od krku 56 cm, celková ...
140,00 Kč

Dámská halenka SELECT

eshop
velikost 10/38 prsa 98-104 cm, celková délka 62 cm materiál jemný polyester barva mod...
120,00 Kč

Dámská halenka LIPSY

eshop
velikost 38 prsa 100-110 cm, celková délka 65-73 cm materiál šifon barva neonová oran...
98,00 Kč

dámská halenka COMMA

eshop
velikost 36 prsa 94-98 cm, rukáv od krku 74 cm, celková délka 64 cm, materiál bavlna, pol...
98,00 Kč

Dámská lněná halenka MONSOON

eshop
velikost 36 prsa 90 cm, celková délka 58 cm materiál len barva oranžová a knoflíky
89,00 Kč

dámská halenka C & A

eshop
velikost 40 prsa 98 cm, celková délka 60 cm, materiál viscosa, barva bílá, žlutá .....
120,00 Kč

Outlet dámská halenka ATMOSPHERE

eshop
velikost 14/42 prsa 104 cm, celková délka vpředu 62 cm, vzadu 70 cm materiál polyester...
98,00 Kč

Dámská halenka ATMOSPHERE

eshop
velikost 14/42 prsa 100-116 cm, celková délka 52 cm materiál viskóza barva bílá, zele...
140,00 Kč

dámská halenka GEORGE

eshop
velikost 36 prsa 90-95 cm, celková délka 62 cm, materiál polyester barva sytá modrá,...
98,00 Kč
Navštivte náš kamenný obchod Second Hand Pražská 2615 Mělník
Otevřeno Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 800 Kč

Created by © 2014 - 2021 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign