Jméno:
Heslo:

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 

Aktuálně

sportovní kraťasy BRAVE SOUL

eshop
velikost M, pas 72-90 cm, boky 90-98 cm, celková délka 39 cm, materiál polyester, barva ...
89,00 Kč

Sportovní dres LINZI YONG 1981

eshop
velikost L, prsa 108-110cm, celková délka 75cm materiál polyester dvojitý barva fialová, č...
120,00 Kč

sportovní top ATMOSPHERE

eshop
velikost 36 prsa 80-100 cm, materiál polyamid, elasten 10%, barva fialová a černá
89,00 Kč

Sportovní podprsenka DANSKIN

eshop
velikost M materiál polyamid, elastan 7 %, polyester barva šedý melír a modrá
120,00 Kč

sportovní spodky na kolo DHB

eshop
velikost 10/36-38 materiál polyester, elasten 6% barva černá
79,00 Kč

Nové cyklistické kraťasy MUDDY FOX

eshop
velikost M pas 70-100 cm, boky 90-108 cm, celková délka 45 cm materiál polyester, elastan ...
140,00 Kč

Sportovní kraťasy BACK SWING

eshop
velikost 38 pas guma 70-90 cm, boky 98-104 cm, celková délka 37 cm materiál polyester ...
98,00 Kč

sportovní tepláky CRIVIT

eshop
velikost L/44-46 pas 88-104 cm, boky 98-110 cm, nohavice 45 cm, celková délka 68 cm, mate...
160,00 Kč

Nabídka dne

Outlet propínací letní maxišaty ATMOSPHERE

eshop
velikost 18/46 prsa 108-112 cm, pas 100 cm, boky 120 cm, celková délka 150-155 cm, materi...
240,00 Kč

OUTLET krajkový top BOOHOO

eshop
velikost 14/42, prsa 100-118 cm, celková délka 55 cm materiál pružná krajka polyester a elastan...
69,00 Kč

outlet pouzdrové šaty LOVE

eshop
velikost 8/36 prsa 84-88 cm, pas 66-70 cm, boky 84-94 cm, celková délka 88 cm, materiál b...
240,00 Kč

OUTLET plavkové kalhotky NEW LOOK

eshop
velikost 14/42 materiál polyamid, elastan barva modrá, černá, atd, nové s cedulí
59,00 Kč

OUTLET plavková podprsenka BODEN

eshop
velikost 34 D materiál bavlna, polyester, elastan barva modrá, hnědá, atd, nová s cedulí
59,00 Kč

OUTLET džínová sukně ZARA

eshop
velikost 30/L pas 80 cm, boky 100 cm, celková délka 36 cm materiál bavlna barva modrá...
120,00 Kč

OUTLET tílko slabé úpletové SIGNATURE

eshop
velikost M-L prsa 100-114 cm, celková délka 60 cm materiál polyester, elastan barva n...
89,00 Kč

OUTLET přízový top ATMOSPHERE

eshop
velikost 38 prsa 88-98 cm, celková délka 42 cm, spodní lem 72-90 cm materiál polyester...
49,00 Kč

OUTLET přízový top

eshop
velikost 34 materiál bavlněná příze barva bílá, nový s cedulí
59,00 Kč

Outlet šaty TU

eshop
velikost 8/36 prsa 90 cm, pas 74 cm, boky 90-100 cm, celková délka 104 cm materiál viskóza...
240,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Jste z Mělníka a okolí ?
Navštivte náš kamenný obchod Mělník, Pražská 2615, otevírací doba Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2014 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign