Jméno:
Heslo:

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 

Aktuálně

Letní šaty DEBENHAMS

eshop
velikost 16/44, prsa 106-114cm, pas 92cm, boky 106-1522cm, celková délka 118cm materiál šifon, ...
190,00 Kč

Letní šaty DEBENHAMS

eshop
velikost 16/44, prsa 106-114cm, pas 92cm, boky 106-1522cm, celková délka 118cm materiál šifon, ...
190,00 Kč

Halenka QUIZ

eshop
velikost 12/40, prsa 96cm, celková délka 66cm materiál dvojitý šifon barva tyrkysová, růžo...
120,00 Kč

Halenka QUIZ

eshop
velikost 12/40, prsa 96cm, celková délka 66cm materiál dvojitý šifon barva tyrkysová, růžo...
120,00 Kč

Letní šaty PAPAYA

eshop
velikost 14/42, prsa 92-106cm, pas 80-90cm, boky 98-115cm, celková délka 103cm materiál bavlna
190,00 Kč

Plavkové tankiny

eshop
velikost 18/46 materiál polyamid, elastan barva modrá, bílá, černá
59,00 Kč

Novinky

OUTLET souprava spodní prádlo ANN SUMMERS

eshop
velikost kalhotky tanga 36-38, korzet 90Dmateriál polyamid + polyester + elastanbarva červen...
160,00 Kč

Úpletový svetr NEXT

eshop
velikost 40, prsa 100-110cm, délka rukávů od krku 54cm, celková délka 70cmmateriál bavlna + visk...
140,00 Kč

Outlet šaty BAY

eshop
velikost 8/36, prsa 80-90 cm, pas 65-70 cm, boky 90-95 cm, celková délka 95 cm, materiál jako tr...
240,00 Kč

Pánské tričko NEXT

eshop
velikost M, hrudník 100-108 cm, celková délka 72 cm, materiál bavlna, polyester, barva melír...
79,00 Kč

Šaty INTERNACIONALE

eshop
velikost 6/32, prsa 80-90 cm, pas 68-78 cm, boky 80-90 cm, celková délka 80 cm, materiál jako tr...
180,00 Kč

Dětské šaty GEORGE

eshop
velikost 4-5let/104-110cm, hrudník 62cm, celková délka 62cmmateriál bavlna slabá podšívka bavlna...
120,00 Kč

OUTLET sako ATMOSPHERE

eshop
velikost 10/38, prsa 88-94cm, pas 82-84cm, délka rukávů od krku 62cm, celková délka 60cmmateriál...
240,00 Kč

Extravagantní šaty TOPSHOP

eshop
velikost 6/34, prsa 84-88cm, pas 64-66cm, boky 80-88cm, celková délka 83cmmateriál přední díl a ...
190,00 Kč

Tunika NEW LOOK

eshop
velikost 20/48, prsa 135-148cm, celková délka 74cm, spodní lem 162cmmateriál jako halenka polyes...
140,00 Kč

Šaty GEORGE

eshop
velikost 18/46, prsa 110-118cm, pas 85-105cm, boky 110-118cm, celková délka 77cmmateriál viskóza...
190,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Jste z Mělníka a okolí ?
Navštivte náš kamenný obchod Mělník, Pražská 2615, otevírací doba Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Domů
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2014 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign