logotyp

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Ivana Husáková se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 49523341 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.
Změna provozovatele 04.04.2022

 


Aktuálně

svetr EVIE

eshop
velikost 34 prsa 80-90 cm, celková délka 57 cm, materiál akrilik, barva zelená
69,00 Kč

svetřík WAREHOUSE

eshop
velikost 40 prsa 96-104 cm, rukáv od krku 72 cm, celková délka 60 cm, materiál polyester,...
98,00 Kč

svetřík BOOHOO

eshop
velikost 42 prsa 100-106 cm, rukáv od krku 64 cm, celková délka 55 cm, materiál polyester...
79,00 Kč

svetřík

eshop
velikost 36 prsa 100-114 cm, rukáv od krku 72 cm, celková délka 52 cm, materiál akrilik, ...
79,00 Kč

svetřík MARKS & SPENCER

eshop
velikost 34 prsa 84-94 cm, celková délka 65 cm, materiál viscosa, polyester, elasten ...
98,00 Kč

svetřík

eshop
velikost 38 prsa 98-120 cm, celková délka 77 cm, materiál bavlna, viscosa, polyamid, poly...
140,00 Kč

svetřík

eshop
velikost S prsa 90-105 cm, rukáv od krku 68 cm, celková délka 60-70 cm, materiál polyeste...
120,00 Kč

svetřík

eshop
velikost 40 prsa 98-108 cm, rukáv od krku 68 cm, celková délka 44 cm, materiál polyester
69,00 Kč

úpletový svetřík TAIFUN

eshop
velikost M prsa 98-108 cm, rukáv od krku 54 cm, celková délka 60 cm, materiál měkký úplet...
140,00 Kč

svetřík PIMKIE

eshop
velikost S prsa 90-108 cm, celková délka 55-60 cm, materiál akrilik, polyamid, metallic
89,00 Kč

Nabídka dne

sametová vesta MARKS & SPENCER

eshop
velikost 36 prsa 92 cm, boky 98 cm, celková délka 67 cm, materiál samet, záda satén ...
79,00 Kč

krátký bavlněný baloňák nebo sako BUFFALO LONDON

eshop
velikost 36 prsa 90-94 cm, pas 78-82 cm, boky 90-96 cm, rukáv od krku 75 cm, celková délka 65 c...
180,00 Kč

bunda lehká CHEROKEE

eshop
velikost 12/40 prsa 100 cm, boky 104 cm, rukáv od krku 72 cm, celková délka 64 cm, materi...
240,00 Kč

bavlněné sako JONES NEW YORK

eshop
velikost M prsa 100-108 cm, rukáv od krku 75 cm, celková délka 60 cm, materiál bavlna, el...
240,00 Kč

dámské sako RIVER ISLAND

eshop
velikost 40 prsa 98-102 cm, rukáv od krku 74 cm, celková délka 62 cm, materiál polyammid,...
240,00 Kč

dámské sako

eshop
velikost 40-42 prsa 100-104 cm, rukáv od krku 75 cm, celková délka 54 cm, materiál akrili...
240,00 Kč

kabátek lehký MISS SELFRIDGE

eshop
velikost 8/34 prsa 90 cm, rukáv od krku 73 cm, celková délka 82 cm, materiál polyester, v...
280,00 Kč

prošívaná bunda ZARA

eshop
velikost S prsa 90 cm, rukáv od krku 72 cm, celková délka 56 cm, materiál polyester, podš...
290,00 Kč

dámská bunda lehká

eshop
velikost 12/38 prsa 106 cm, rukáv od krku 72 cm, celková délka 65 cm, materiál bavlna, po...
240,00 Kč

přechodová prošívaná bunda URBAN DIVA

eshop
velikost S prsa 94 cm, boky 98 cm, rukáv od krku 74 cm, celková délka 65 cm, materiál bav...
240,00 Kč
Navštivte náš kamenný obchod Second Hand Pražská 2615 Mělník
Otevřeno Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 1 000 Kč

Created by © 2014 - 2023 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign