Jméno:
Heslo:

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 

Aktuálně

OUTLET halenka ATMOSPHERE

eshop
velikost 46, prsa 120 cm, spodní lem gumička 100-145 cm, celková délka 67 cm materiál polyester...
72,00 Kč

OUTLET podprsenka WONDERBRA

eshop
velikost 75I materiál polyamid, polyester, elastan barva vínová, nová s cedulí
84,00 Kč

outlet kraťasová kombinéza F & F

eshop
velikost 38 prsa 90 cm, pas 76 cm, boky 90-100 cm, živůtek 42 cm, celková délka 80 cm, ma...
144,00 Kč

outlet pánské plavky SLAZENGER

eshop
velikost M materiál polyamid, polyester, elasten barva černá, bílá nové s cedulí
70,00 Kč

Outlet kojenecké tričko NUTMEG

eshop
velikost 0-3 měsíce/52-56 cm materiál bavlna, elastan barva bílá, červená, atd, nové s ced...
49,00 Kč

Outlet dětská šála nebo pásek

eshop
materiál viskóza a flitry barva sytá růžovo fialová, nová zabalená
45,00 Kč

Outlet slabý úpletový kardigan NATIVE YOUTH

eshop
velikost S délka rukávů od krku 70 cm, celková délka 90 cm materiál viskóza, elastan, poly...
140,00 Kč

outlet top NEW LOOK

eshop
velikost 40 prsa 90-105 cm, celková délka 48 cm, materiál viscosa, polyester, barva...
79,00 Kč

Nabídka dne

tílko H & M

eshop
velikost M oprsa 98-108 cm, celková délka 75 cm, rozparky 26 cm, materiál viscosa, ...
120,00 Kč

Tričko DOROTHY PERKINS

eshop
velikost 18/46 prsa 105-130 cm, celková délka 69 cm materiál bavlna, elastan barva hn...
120,00 Kč

Hedvábná halenka WAREHOUSE

eshop
velikost 12/40 prsa 90-96 cm, celková délka 70 cm materiál hedvábí barva béžová a kam...
89,00 Kč

Halenka TOPSHOP

eshop
velikost 42 délka rukávů od krku 67 cm, prsa 100-106 cm, celková délka 67 cm materiál poly...
140,00 Kč

Halenka RIVER ISLAND

eshop
velikost 36 délka rukávů 38 cm, prsa 76-80 cm, celková délka 58 cm materiál polyester ...
120,00 Kč

Tílko TOPSHOP

eshop
velikost 36 prsa 98-102 cm , celková délka 68 cm materiál viskóza barva černá, stříbr...
98,00 Kč

karnevalový klobouk

eshop
obvod 52-54 cm, materiál polyester, barva černá, flitry
69,00 Kč

Tričko SELECT

eshop
velikost 14/42 prsa 98-1069 cm, celková délka 62 cm materiál polyester, elastan, vpředu kr...
120,00 Kč

tílko ATMOSPHERE

eshop
velikost 36 prsa 88-95 cm, celková délka 65 cm, materiál polyester, elasten, barva ...
69,00 Kč

Maxi sukně AMISU

eshop
velikost 8/36 pas 70-90 cm, boky 82-100 cm, celková délka 103 cm materiál polyester, podší...
160,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Jste z Mělníka a okolí ?
Navštivte náš kamenný obchod Mělník, Pražská 2615, otevírací doba Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2014 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign