logotyp

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 


Aktuálně

Dětská slabá mikina HELLO KITTY

eshop
velikost 5-6 let/110-116 cm hrudník 76-80 cm, délka rukávů od krku 52 cm, celková délka 47 cm
69,00 Kč

dětský svetřík ZARA

eshop
velikost 4-5 let/110 cm, hrudník 75-105 cm, rukáv od krku 54 cm, celková délka 48 cm, ma...
59,00 Kč

Nový dětský svetr GEORGE

eshop
velikost 3-4 roky/98-104 cm hrudník 68-78 cm, délka rukávů od krku 49 cm, celková délka 48 cm
89,00 Kč

Dětská mikina PJ

eshop
velikost 3-4 roky/98-104 cm hrudník 66-70 cm, délka rukávů od krku 42 cm, celková délka 43 cm
79,00 Kč

Dětský vyteplený svetr DOPO DOPO

eshop
velikost 1-1,5 roku/86 cm délka rukávů od krku 39 cm, celková délka 38 cm, hrudník 62-70 cm...
59,00 Kč

Dětský svetr GEORGE

eshop
velikost 9-10 let/135-140 cm hrudník 80-86 cm, délka rukávů od krku 58 cm, celková délka 50 cm
89,00 Kč

Dětská mikina NEXT

eshop
velikost 2-3 roky/98 cm délka rukávů od krku 38 cm, celková délka 40 cm materiál fleece a ...
59,00 Kč

dětská mikina H & M

eshop
velikost 4-6 let/110-116 cm, hrudník 70-78 cm, rukáv od krku 48 cm, celková délka 44 cm, ...
89,00 Kč

Nabídka dne

Šaty H&M

eshop
velikost 38 prsa 90-96 cm, pas 70-76 cm, celková délka 86 cm materiál polyester, podšívka ...
69,00 Kč

Šaty

eshop
velikost 14/42 prsa 92-100 cm, celková délka 84 cm materiál polyester, viskóza barva ...
98,00 Kč

Šaty JOHN ZACK

eshop
velikost 38 prsa 75-80 cm, celková délka 86 cm materiál polyester, podšívka bavlna ba...
98,00 Kč

Společenský korzet KALIKO

eshop
velikost 16/44 prsa 100-104 cm, spodní lem 102-104 cm, celková délka 40 cm materiál polyes...
49,37 Kč

Pouzdrové Šaty TU

eshop
velikost 16/44 prsa 100-104 cm, pas 94-96 cm, boky 106-108 cm, celková délka 106 cm materi...
140,00 Kč

Úpletové šaty ATMOSPHERE

eshop
velikost 8/36 prsa 88-96 cm, pas 76-86 cm, boky 96-106 cm, celková délka 78 cm materiál sl...
140,00 Kč

Tunika WHITE STUFF

eshop
velikost 10/38 prsa 90-102 cm, boky 106-118 cm, celková délka 78 cm materiál bavlna b...
120,00 Kč

Šaty AX PARIS

eshop
velikost S prsa 86-90 cm, pas 68-78 cm, boky 80-98 cm, celková délka 85 cm materiál živůte...
190,00 Kč

Šaty ASOS

eshop
velikost 38 prsa 88 cm, pas 68-70 cm, boky 88-95 cm, celková délka 85 cm materiál bavlna, ...
16,00 Kč

slabé úpletové šaty MISS LONDON

eshop
velikost 8/34 prsa 84-95 cm, pas 60-70 cm, boky 80-92 cm, celková délka 100 cm, materiál ...
140,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Navštivte náš kamenný obchod Second Hand Pražská 2615 Mělník
Otevřeno Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin Obchod opět otevřen od 12.04.2021 prodej kojeneckého a dětského oblečení, výdejna pro objednávky z E shopů www.bazar-seondhand.cz a www.secondhand-iva.cz
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 800 Kč

Created by © 2014 - 2020 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign