Jméno:
Heslo:

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 

Aktuálně

Tričko NEXT

eshop
velikost 14/42 prsa 104-120 cm, délka rukávů od krku 75 cm, celková délka vpředu 65 cm, vzadu 7...
98,00 Kč

Tričko JOY

eshop
velikost S prsa 90-110 cm, délka rukávů od krku 65 cm, celková délka 55 cm materiál viskóz...
98,00 Kč

Tričko GEORGE

eshop
velikost 46 prsa 108-118 cm, délka rukávů od krku 52 cm, celková délka 70 cm materiál bavl...
120,00 Kč

Tričko F&F

eshop
velikost 46 délka rukávů od krku 65 cm, prsa 94--102 cm, celková délka 69 cm materiál bavl...
120,00 Kč

Tričko TU

eshop
velikost 14/42 délka rukávů od krku 49 cm, prsa 100-110 cm, celková délka 70 cm materiál v...
89,00 Kč

Tričko INDIGO

eshop
velikost 42 délka rukávů od krku 53 cm, prsa 108-110 cm, celková délka 68 cm materiál poly...
140,00 Kč

tričko DOROTHY PERKINS

eshop
velikost 40 prsa 100-115 cm, rukáv od krku 71 cm, celková délka 70 cm, materiál viscosa
89,00 Kč

tričko ATMOSPHERE

eshop
velikost 36 prsa 85-100 cm, rukáv od krku 70 cm, celková délka 48 cm, materiál viscosa,
79,00 Kč

Nabídka dne

outlet šaty DOROTHY PERKINS

eshop
velikost 38 prsa 88-105 cm, pas 74-84 cm, boky 90-100 cm, celková délka 105 cm, materiál ...
240,00 Kč

Outlet podprsenka ANN SUMMERS

eshop
velikost 75 H materiál polyamid, polyester a elastan barva fialová, nová s cedulí
140,00 Kč

Outlet spodní prádlo DOROTHY PERKINS

eshop
korzet 75 C, celková délka 52 cm tanga 14/42 materiál nylon, polyester, bavlna, elastan
120,00 Kč

Outlet svetřík PHASE EIGHT

eshop
velikost 8/36 délka rukávů od krku 51 cm, prsa 88-90 cm, celková délka 69 cm materiál poly...
120,00 Kč

Outlet podprsenka POUR MOI ?

eshop
velikost 38 C materiál polyamid, elastan barva tělová nová s cedulí
140,00 Kč

Outlet podprsenka

eshop
velikost 105 DD materiál nylon, elastan barva čokoládová nová s cedulí
140,00 Kč

Outlet tunika ATMOSPHERE

eshop
velikost 10/38 prsa 90-104 cm, výška rozparků 42 cm, celková délka vpředu 77 cm, vzadu 82 cm
140,00 Kč

Outlet podprsenka CHARNOS

eshop
velikost 80 H materiál polyamid, elastan barva černá, šedá, ... nová s cedulí
98,00 Kč

outlet kalhotky

eshop
velikost 44-46 materiál polyester, barva růžová nové s cedulí
49,00 Kč

outlet podprsenka C & A

eshop
velikost 80 B materiál polyamid, elasten barva modrá
140,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Jste z Mělníka a okolí ?
Navštivte náš kamenný obchod Mělník, Pražská 2615, otevírací doba Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2014 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign