logotyp

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Ivana Husáková se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 49523341 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.
Změna provozovatele 04.04.2022

 


Aktuálně

dámská halenka MARKS & SPENCER

eshop
velikost 34 prsa 90-94 cm, celková délka 65 cm, materiál polyester barva tmavá žlutá
120,00 Kč

dámská halenka MARKS & SPENCER

eshop
velikost 38 prsa 98-100 cm, rukáv od krku 68 cm, celková délka 70 cm, materiál polyester
120,00 Kč

dámská halenka TOPSHOP

eshop
velikost 38 prsa 98-104 cm, rukáv od krku 75 cm, celková délka 65 cm, materiál polyester
140,00 Kč

dámská halenka JANE NORMAN

eshop
velikost 36 prsa 90 cm, rukáv od krku 73 cm, celková délka 58 cm, materiál polyester,
140,00 Kč

dámská halenka NEW LOOK

eshop
velikost M prsa 100 cm, celková délka 58 cm, materiál polyester barva černá, tmavá ž...
140,00 Kč

dámská halenka

eshop
velikost S prsa 92 cm, celková délka 58-68 cm, materiál bavlna, barva černá, šedá, ...
89,00 Kč

outlet dámská halenka ATMOSPHERE

eshop
velikost 36 prsa 90-94 cm, rukáv od krku 51 cm, celková délka 64 cm, materiál polyester, ...
140,00 Kč

dámská halenka ATMOSPHERE

eshop
velikost 34 prsa 90 cm, celková délka 60 cm, materiál polyester, barva červená, bíl...
79,00 Kč

Nabídka dne

dámská plavková podprsenka OCEAN CLUB

eshop
velikost 34 materiál polyamid, elasten barva neonová růžová, žlutá ....
49,00 Kč

Dámská plavková podprsenka

eshop
velikost 10/38 materiál polyamid, elasten, polyester barva fialová, vzadu na háček, vycpáv...
49,00 Kč

dámská plavková podprsenka

eshop
velikost 40-42 materiál polyamid, elasten barva červenohnědá a černá
39,00 Kč

Dámské plavkové kalhotky GEORGE

eshop
velikost 38 materiál polyamid, elasten barva modrá, žlutá, ..
39,00 Kč

dámská plavková podprsenka HOLLISTER

eshop
velikost S materiál polyamid, elasten barva červená, bílá ,.....
49,00 Kč

dámská plavková podprsenka PRETTYLITTLETHING

eshop
velikost 36 materiál polyamid, elasten barva neonová růžová
49,00 Kč

dámská plavková podprsenka BOOHOO

eshop
velikost 34 materiál polyester, elasten barva zelená
39,00 Kč

dámské plavky GEORGE

eshop
velikost 16/44 materiál polyamid, elasten barva tyrkysová, černá
140,00 Kč

Outlet dámské plavkové kalhotky FLOOZIE

eshop
velikost 14/42 materiál polyamid, elasten, polyester barva žlutá, bílá, růžová, ... ...
59,00 Kč

dámská plavková souprava

eshop
velikost podprsenka 65 FF, sukně pas 75-90 cm, boky 90-98 cm, celková délka 28 cm, materiál po...
160,00 Kč
Navštivte náš kamenný obchod Second Hand Pražská 2615 Mělník
Otevřeno Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 800 Kč

Created by © 2014 - 2021 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign