Jméno:
Heslo:

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 

Aktuálně

Nová plyšová kojenecká zimní čepice GAP

eshop
velikost 3 měsíce, obvod 42-45 cm, výška 28 cm, materiál samet, podšívka jemný fleec, barva ...
20,00 Kč

Tričko

eshop
velikost 44, prsa 114-125 cm, celková délka 45 cm, materiál polyester, barva černá a šed...
41,00 Kč

Dětské karnevalové šaty GEORGE

eshop
velikost 9-10 let/135-140 cm, hrudník gumičky 60-90 cm, pas 60-100 cm, celková délka 75 cm, mate...
53,00 Kč

Halenka FOREVER 21

eshop
velikost S, prsa 100-108cm, celková délka 65cmmateriál polyesterbarva černá a bílá, volný st...
59,00 Kč

Outlet džínové kraťasy CHEAP MONDAY

eshop
velikost 28, pas 72-80 cm, boky 80-90 cm, celková délka 30 cm, materiál bavlna, elasten, bar...
59,00 Kč

Kraťasová kombinéza ATMOSPHERE

eshop
velikost 40, prsa 90-110 cm, pas 70-100 cm, boky 100-110 cm, živůtek bez ramínka 30 cm, celková délk...
84,00 Kč

Povlak na polštářek

eshop
velikost 45×45 cm, materiál satén,barva petrolejová a bílá
16,00 Kč

Dívčí gumovky Y.D.

eshop
velikost 33-34, délka chodidla 22cm, výška 21cmbarva hnědá + růžová + černá
96,00 Kč

Nabídka dne

Kojenecké tričko NEXT

eshop
velikost 6-9 měsíců. rukáv od krku 27 cm, celková délka 32 cm, materiál bavlna, polyester, b...
20,00 Kč

Kojenecké šaty DEBENHAMS

eshop
velikost 9-12 měsíců, rukáv od krku 34 cm, celková délka 50 cm, materiál jako dvojité tričko, ba...
53,00 Kč

Halenka NEXT

eshop
velikost 10/38, prsa 100 cm, spodní lem 102 cm, celková délka 70 cm, materiál polyester, bar...
84,00 Kč

Halenka GEORGE

eshop
velikost 8/36, prsa 90-92cm, celková délka 64cmmateriál polyesterbarva sytá modrá + růžová +...
59,00 Kč

Šaty nebo tunika ATMOSPHERE

eshop
velikost 34, prsa 90cm, boky 92cm, celková délka 75cmmateriál polyesterbarva bílá + modrá + ...
108,00 Kč

dětské kraťasy YD

eshop
velikost 3-4 roky/104 cm, pas 48-70 cm, boky 58-65 cm, celková délka 21 cm, materiál jako tričko...
16,00 Kč

letní plátěná sukně

eshop
velikost 36, pas 78 cm, boky 95 cm, celková délka 52 cm, materiál plátýnko, bavlna, barva bí...
53,00 Kč

halenka OASIS

eshop
velikost 12/38, prsa 98-102 cm, celková délka 60 cm, materiál bavlna, polyester, elasten, ...
84,00 Kč

Tunika NEW LOOK

eshop
velikost 38, prsa 98cm, boky 102cm, celková délka vpředu 70cm, vzadu 75cm materiál polyester, e...
72,00 Kč

úpletové sáčko RIVER ISLAND

eshop
velikost 6/32, prsa 84-95 cm, pas 70-80 cm, rukáv od krku 59 cm, celková délka 55 cm, materiál...
108,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Jste z Mělníka a okolí ?
Navštivte náš kamenný obchod Mělník, Pražská 2615, otevírací doba Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2014 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign