logotyp

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 


Aktuálně

Dámská noční košilka

eshop
velikost 8/36 prsa 90cm, boky 106 cm, celková délka 86 cm materiál satén barva petrol...
69,00 Kč

Dámská domácí plyšová mikina DISNEY

eshop
velikost 34-36 prsa 90-100 cm, délka rukávů od krku 70 cm, celková délka 63 cm materiál fl...
98,00 Kč

Dámské tepláky na spaní

eshop
velikost 36-38 pas 70-100 cm, boky 98-105 cm, celková délka 75 cm materiál jako tričko bav...
59,00 Kč

Dámská noční košile GOLDEN YACHT

eshop
velikost 4/L prsa 86-98 cm, boky 100-112 cm, celková délka 90-110 cm materiál polyester, e...
120,00 Kč

Dámské tepláky na spaní

eshop
velikost 40-2 pas guma 78-98 cm, boky 100-108 cm, celková délka 100 cm materiál polyester,...
79,00 Kč

dámská noční košile

eshop
velikost 36 prsa 90 cm, boky 108 cm, celková délka 95 cm, materiál satén, barva fia...
120,00 Kč

dámské tepláky na spaní

eshop
velikost M pas 70-100 cm, boky 98-104 cm, celková délka 100 cm, materiál flanel, bavlna, ...
59,00 Kč

Dámská noční košilka C&A

eshop
velikost 34-36 prsa 88 cm, celková délka 98 cm materiál satén a šifon, polyester barv...
98,00 Kč

Nabídka dne

lehký přehoz NEXT

eshop
velikost 18/46 rukáv od krku 55 cm, celková délka 60 cm, materiál polyester barva še...
39,00 Kč

Přechodový kabát MEISIE

eshop
velikost L prsa 102-110 cm, boky 106-108 cm, délka rukávů od krku 70 cm, celková délka 79 cm
240,00 Kč

dámské slabé sako

eshop
velikost 42 prsa 102-108 cm, rukáv od krku 75 cm, spodní lem 108 cm, celková délka 56 cm, ...
190,00 Kč

dámský baloňák

eshop
velikost S prsa 98 cm, pas max 85 cm, boky 100-105 cm, rukáv od krku 72 cm, celková délka 93 cm...
280,00 Kč

Dámská vestička za krk WALLIS

eshop
velikost 18/46 prsa 108-112 cm, celková délka 66 cm materiál polyester, viskóza, elastan, ...
89,00 Kč

Dámská vesta kardigan NEW LOOK

eshop
velikost 6/34 ( hodila jsem na sebe se svetříkem a je mi v pohodě nosím 12/40) prsa 90-96 cm, c...
140,00 Kč

Dámský lehký kardigan F&F

eshop
velikost 12/40 délka rukávů od krku 57 cm, celková délka 60 cm materiál viskóza jako halen...
89,00 Kč

dámský svetřík kardigand ATMOSPHERE

eshop
velikost 38 rukáv od krku 58 cm, celková délka 72 cm, materiál viscosa, polyamid bar...
98,00 Kč

dámské sako ATMOSPHERE

eshop
velikost 36 prsa 90 cm, pas 78 cm, rukáv od krku 72 cm, celková délka 61 cm, materiál pol...
160,00 Kč

dámské sako FISHBONE

eshop
velikost L rukáv od krku 77 cm, boky 106 cm, prsa 106 cm, celková délka 65 cm, materiál p...
180,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Navštivte náš kamenný obchod Second Hand Pražská 2615 Mělník
Otevřeno Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin Obchod opět otevřen od 12.04.2021 prodej kojeneckého a dětského oblečení, výdejna pro objednávky z E shopů www.bazar-seondhand.cz a www.secondhand-iva.cz
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 800 Kč

Created by © 2014 - 2020 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign