logotyp

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 

Aktuálně

Dívčí jemný svetr

eshop
velikost 12-13 let/158 cm hrudník 84-104 cm, délka rukávů od krku 71 cm, celková délka 68 cm
55,62 Kč

Dívčí společenské šaty JUMP

eshop
velikost 11-12 let hrudník 88-92 cm, boky 90-92 cm, celková délka 103 cm materiál šifon, s...
75,00 Kč

Top H&M

eshop
velikost 34 prsa 94 cm, celková délka 43 cm materiál jako halenka viskóza a polyester ...
69,00 Kč

Top MISS SELFRIDGE

eshop
velikost 6/34 prsa 74-84 cm, celková délka 40 cm materiál jako tričko viskóza a elastan
59,00 Kč

podprsenka CENSORED

eshop
velikost 70 A materiál polyamid, polyester, elasten barva černá, růžová ....
59,00 Kč

top NEW LOOK

eshop
velikost 6/32 prsa 84-100 cm, celková délka 60 cm, materiál polyester, elasten barva...
59,00 Kč

tílko NEW LOOK

eshop
velikost XS prsa 82-95 cm, celková délka 68 cm, materiál modal, bavlna, barva červe...
49,00 Kč

outlet dívčí plavkové kalhotky NEW LOOK

eshop
velikost 152-158 materiál polyamid, elasten barva neonová růžová nové s cedulí
59,00 Kč

Nabídka dne

Kabát zimní THINSULATE

eshop
velikost 6/34R prsa 94 cm, boky 100 cm, délka rukávů od krku 74 cm, celková délka 90 cm ma...
240,00 Kč

Vesta CHILLI

eshop
velikost 14/42 prsa 100-108 cm, spodní lem 88-104 cm, celková délka 53 cm materiál akryl, ...
140,00 Kč

Pelerína zimní kabátek

eshop
velikost UNI S-L délka rukávů od krku 68 cm, celková délka 60 cm materiál akryl, viskóza, ...
240,00 Kč

Zimní kabát C.C.D.K.

eshop
velikost 40 prsa 100 cm, pas max. 96 cm, délka rukávů od krku 76 cm, celková délka 74 cm m...
590,00 Kč

dámský kabát zimní VILDERSON

eshop
velikost 38 odpovídá 36 prsa 90 cm, pas 80 cm, boky 90 cm, rukáv od krku 72 cm, celková délka 1...
590,00 Kč

dámský kabát zimní C & A

eshop
velikost 44 prsa 110 cm, boky 114 cm, rukáv od krku 76 cm, celková délka 94 cm, materiál ...
240,00 Kč

Dámská zimní bunda JAC WOMENS WEAR

eshop
velikost 42 prsa 106-110 cm, spodní lem 90-100 cm, délka rukávů od krku 72 cm, celková délka 52...
350,00 Kč

Dámská zimní bunda H&M

eshop
velikost 44 prsa 118 cm, spodní lem max. 114 cm, délka rukávů od krku 74 cm, celková délka 70 c...
590,00 Kč

nový dámský kabátek zimní PETITE

eshop
velikost 14/42 prsa 98-100 cm, pas 80-90 cm, boky 108-118 cm, rukáv od krku 72 cm, celková délk...
350,00 Kč

Dámská bunda zimní SUPER DRY

eshop
velikost M prsa 100 cm, spodní lem 80-105 cm, délka rukávů od krku 78 cm, celková délka 62 cm
390,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Kamenný obchod na Pražské 2615 Mělník je dočasně uzavřen dle nařízení vlády, zároveň probíhá rekonstrukce výloh.
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 800 Kč

Created by © 2014 - 2020 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign