logotyp

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 


Aktuálně

Halenka

eshop
velikost 10/38 prsa 92 cm, délka rukávů od krku 68 cm, celková délka 62 cm materiál viskóz...
89,00 Kč

Halenka F&F

eshop
velikost 18/46 prsa 114 cm, celková délka 62 cm materiál viskóza barva modrá, bílá, p...
98,00 Kč

halenka SILVIAMORI

eshop
velikost 10/36 prsa 98 cm, rukáv od krku 56 cm, celková délka 68 cm, materiál polyester
140,00 Kč

Tunika #ASHTAG

eshop
velikost 10/38 prsa 102 cm, délka rukávů od krku 58 cm, celková délka vpředu 65 cm, vzadu 72 cm...
120,00 Kč

dámská halenka EVI

eshop
velikost M-L prsa 105-114 cm, pas gumičky 80-108 cm, celková délka 70 cm, materiál polyes...
98,00 Kč

Dámská halenka PAPAYA

eshop
velikost 18/46 prsa 124 cm, celková délka vpředu 72 cm, vzadu 75 cm materiál polyester...
120,00 Kč

Dámská halenka FASHION UNION

eshop
velikost 10/38 prsa 98 cm, celková délka 60 cm materiál polyester barva černá, zelená...
75,00 Kč

Nová dámská košile CAMEO ROSE

eshop
velikost 8/36 prsa 98 cm, délka rukávů od krku ohrnovací 48 - 74 cm, celková délka vpředu 71 cm...
140,00 Kč

Nabídka dne

Plážová tunika @ THE BEACH

eshop
velikost 18/46 prsa max 120 cm, boky max. 126 cm, délka rukávů od krku 63 cm, celková délka 78 ...
120,00 Kč

Dámská plavková podprsenka WAREHOUSE

eshop
velikost 36 materiál polyamid, elastan barva modrá
39,00 Kč

Dámská plavková podprsenka

eshop
velikost S mateiál polyamid, elastan barva fialová, růžová, ...
49,00 Kč

Šifonový šátek k vodě

eshop
velikost 205 x 150 cm materiál šifon barva růžová, modrá, zelená
79,00 Kč

Dámská plavková podprsenka H&M

eshop
velikost 75 A materiál polyamid, elastan barva šedý melír
49,00 Kč

dámská plavková podprsenka MARKS & SPENCER

eshop
velikost 36 materiál polyamid, elasten barva modrá
49,00 Kč

Dámské šaty na plavky ATMOSPHERE

eshop
velikost S prsa 78-90 cm, pas 64-84 cm, boky 80-96 cm, celková délka 68 cm materiál modal,...
140,00 Kč

Dámská plavková podprsenka ASOS

eshop
velikost 12/40 materiál polyamid, elastan, polyester barva černá, růžová, ...
49,00 Kč

Dámská plavková podprsenka GEORGE

eshop
velikost 8/36 materiál polyamid, elastan, polyester barva černá a žlutá
49,00 Kč

Nové dámské plavkové kalhotky ATMOSPHERE

eshop
velikost 8/36 materiál polyamid, elastan, polyester barva černá a výšivka nové se sam...
49,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Navštivte náš kamenný obchod Second Hand Pražská 2615 Mělník
Otevřeno Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin Výdejna pro objednávky z E shopů www.bazar-seondhand.cz a www.secondhand-iva.cz
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 800 Kč

Created by © 2014 - 2020 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign