Jméno:
Heslo:

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 

Aktuálně

plavková podprsenka CHEROKEE

eshop
velikost 12/38,D/DDmateriál polyamid, elasten,barva fialová a růžová
16,00 Kč

Plážová tunika NEXT

eshop
velikost 16/44, prsa 108-120cm, celková délka 60-65cm materiál polyester barva hnědá, béžo...
72,00 Kč

plavkové kalhotky

eshop
velikost 36-38 materiál polyamid, elasten, barva modrá a zelená
20,00 Kč

plavkové kalhotky F & F

eshop
velikost 12/40 materiál polyamid, elasten, barva modrá a bílá
40,00 Kč

Plážová tunika MISO

eshop
velikost 14/42 celková délka 75-95 cm materiál šifon, satén barva šedá, černá, bílá, ...
140,00 Kč

Plavkové kalhotky NEXT

eshop
velikost 42 materiál polyamid, elastan barva oranžová
39,00 Kč

Plavková podprsenka

eshop
velikost 34 materiál polyamid, elastan barva zelená, hnědá, ...
39,00 Kč

plavkové tankiny

eshop
velikost 12/38 materiál polyamid, elasten barva černá
39,00 Kč

Nabídka dne

OUTLET tílko POOF

eshop
velikost S-M prsa 78-104 cm, celková délka 57 cm materiál polyamid, elastan barva čer...
89,00 Kč

OUTLET plavky OCEAN CLUB

eshop
velikost 38 materiál polyamid, elastan barva černá, nové s cedulí
240,00 Kč

šaty MARKS & SPENCER

eshop
velikost 8/36 prsa 86 cm, pas 70 cm, boky 90 cm, rukáv od krku 67 cm, celková délka 90 cm, ...
190,00 Kč

Outlet letní kombinéza ATMOSPHERE

eshop
velikost 46 prsa vzadu gumičky 110-124 cm, pas posunovací 100-115 cm, boky 120-135 cm, délka ži...
190,00 Kč

Koktejlky REMAKE

eshop
velikost S-M prsa 90 cm, boky 110 cm, celková délka 98 cm materiál šifon, podšívka jako tr...
240,00 Kč

Outlet noční košile MARKS & SPENCER

eshop
velikost 10/38 prsa 90 cm, boky 08 cm, celková délka 135 cm materiál satén barva červ...
120,00 Kč

Halenka PEACOCKS

eshop
velikost 16/44 prsa 108-112 cm, délka rukávů od krku 68 cm, celková délka 67 cm materiál p...
140,00 Kč

Dětská šusťáková Y.D.

eshop
velikost 12-13 let/152-158 cm hrudník 84 cm, délka rukávů od krku 65 cm, celková délka vpředu 6...
120,00 Kč

hedvábné sako TRENZ

eshop
velikost XXL prsa 128 cm, boky 130 cm, rukáv od krku 75 cm, celková délka 70 cm, materiál...
280,00 Kč

Outlet sportovní podprsenka SECRET

eshop
velikost S materiál polyamid, elastan 6 % barva bílá, zelená, nová s cedulí
120,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Jste z Mělníka a okolí ?
Navštivte náš kamenný obchod Mělník, Pražská 2615, otevírací doba Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2014 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign