logotyp

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 


Aktuálně

Svetr H&M

eshop
velikost S délka rukávů od krku 68 cm, prsa 86-92 cm, celková délka 55 cm materiál polyest...
49,00 Kč

Svetr BLONDE

eshop
velikost 38 délka rukávů od krku 62 cm, prsa 86-88 cm, celková délka přední část 66 cm, zadní č...
87,50 Kč

Svetřík TU

eshop
velikost 44 prsa 110-112 cm , celková délka přední strana 62 cm, zadní strana 72 cm materi...
69,00 Kč

Slabý úpletový svetřík C&A

eshop
velikost M-L prsa 98-118 cm, délka rukávů od krku 75 cm, celková délka 67 cm materiál visk...
79,00 Kč

Svetr PINK BOUTIQUE

eshop
velikost 38 prsa 90-108 cm, délka rukávů od krku 60 cm, celková délka 62 cm materiál jemný...
79,00 Kč

Svetřík GINA BENOTTI

eshop
velikost L/44-46 délka rukávů od krku 55 cm, celková délka 42 cm materiál bavlna, polyeste...
89,00 Kč

dámský svetr ATMOSPHERE

eshop
velikost 40 prsa 90-105 cm, rukáv od krku 62 cm, celková délka 50 cm, materiál akrilik,
98,00 Kč

Dámský kardigan H&M

eshop
velikost XS prsa až 110 cm, celková délka 78 cm, délka rukávů od krku 55 cm materiál polye...
160,00 Kč

Nabídka dne

Svetr kradigan SELECT

eshop
velikost S délka rukávů od krku 58 cm, celková délka 75 cm materiál akryl, nylon barv...
87,50 Kč

Kardigan ATMOSPHERE

eshop
velikost 44 délka rukávů od krku 73 cm, prsa 120-122 cm, celková délka 86 cm materiál visk...
69,00 Kč

Úpletový kardigan ATMOSPHERE

eshop
velikost 10-12/38-40 celková délka 82 cm materiál bavlna, akryl, polyester barva čern...
79,00 Kč

Kabát lehký H&M

eshop
velikost 40 prsa 102 cm, boky 120 cm, délka rukávů od krku 70 cm, celková délka 82 cm mate...
190,00 Kč

Úpletový blejzr BOOHOO

eshop
velikost 14/42 prsa až 110 cm, délka rukávů od krku 76 cm, celková délka 84 cm materiál po...
190,00 Kč

dámský baloňák

eshop
velikost S prsa 98 cm, pas max 85 cm, boky 100-105 cm, rukáv od krku 72 cm, celková délka 93 cm...
280,00 Kč

dámský jemný kardigand s plyšovým kožíškem NEW LOOK

eshop
velikost 14/42 rukáv od krku 74 cm, celková délka 50-60 cm, materiál polyester, bar...
240,00 Kč

dámský kardigand ATMOSPHERE

eshop
velikost 42-44 rukáv od krku 45 cm, celková délka 58 cm, materiál bavlněný úplet bar...
98,00 Kč

Dámský kabát lehký H&M

eshop
velikost 36 prsa 94 cm, boky 100-106 cm, délka rukávů od krku 74 cm, celková délka vpředu 91 cm...
280,00 Kč

Dámská vestička za krk WALLIS

eshop
velikost 18/46 prsa 108-112 cm, celková délka 66 cm materiál polyester, viskóza, elastan, ...
89,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Navštivte náš kamenný obchod Second Hand Pražská 2615 Mělník
Otevřeno Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin Obchod opět otevřen od 12.04.2021 prodej kojeneckého a dětského oblečení, výdejna pro objednávky z E shopů www.bazar-seondhand.cz a www.secondhand-iva.cz
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 800 Kč

Created by © 2014 - 2020 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign